Karlsens kyllinger er er en superkjekk gjeng som er på på klassetur til Berlin! Om du har lyst, kan du følge oss på veien! Her kommer vi til å legge inn bilder - og skrive litt om det vi ser og opplever! Turen skal bli aller mest morro, men også litt alvor! Vi skal til Oslo, Kiel, Sachsenhausen og til slutt Berlin, før vi vender hjemover igjen! Bli med på turen da vel.....

søndag 12. juni 2011

En herlig gjeng!!!!!!!

Det har vært en innholdsrik dag i dag! Etter flere omkjøringer i Østerdalen, kunne vi kjøre inn til Oslo og Hotell Europa, ved Slottet, kl halv åtte i dag tidlig! Vi fikk en nydelig frokost og alle forsynte seg godt! Det ble tid til en spasertur opp til slottet, for å hilse på en gardist, sjekke om flagget til kongen var oppe (det var det) og sist men ikke minst, en rusletur ned Karl--Johan`s gate og over til Operaen, for de som ønsket det!

Nydelig vær og fin temperatur i Oslo, varmet etter en lang natt i bussen! Karl-Johan`s gate var naturlig nok nesten tom - og helt stille, en søndags morgen! Herlig, syntes vi, selv om noen skulle ønske at en og annen butikk var åpen!

Nå har vi nettopp sett et flott musical-show - og om en knapp time skal vi spise middag! Etterpå er det disko for ungdommene!

I morgen, på bussen, kommer ungdommene til å skrive noen innlegg og legge ut noen av sine bilder!

Alle har det i alle fall fint - og de er en strålende gjeng å ha med på tur! En finfin og så langt eksemplarisk gjeng!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar