Karlsens kyllinger er er en superkjekk gjeng som er på på klassetur til Berlin! Om du har lyst, kan du følge oss på veien! Her kommer vi til å legge inn bilder - og skrive litt om det vi ser og opplever! Turen skal bli aller mest morro, men også litt alvor! Vi skal til Oslo, Kiel, Sachsenhausen og til slutt Berlin, før vi vender hjemover igjen! Bli med på turen da vel.....

mandag 13. juni 2011

God morgen!

Nå er alle ferdig med frokosten! En enkel frokost bestående av rundstykker, kjøttpålegg, ost, syltetøy, cornflakes, yoghurt og melk! Nå klokken 8 skal vi med buss og ut i Berlin på sightseeing!

Vi skal til Check point Charlie, Stasifengselet, Brandenburger Thor, resten av muren mm. Fra kl 14-18 blir det shopping - og lunching! Mange som gleder seg til det.

Vi har snakket litt om omvisningen på Sachsenhausen - og det virker som om alle har tatt det fint. Man vet jo aldri hvilke reaksjoner en kan få i etterkant av et slikt besøk. Selv om det var forferdelig for fangene på Sachsenhausen, så var det i følge guiden ikke så ille som på feks Auswich.

Jentene hadde store ambisjoner om litt blogging på morgenkvisten, men jeg tror at tidsskjemaet raknet! Det tar litt tid på badet vet dere ;)

Dere kan vente dere flere bilder og innlegg i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar