Karlsens kyllinger er er en superkjekk gjeng som er på på klassetur til Berlin! Om du har lyst, kan du følge oss på veien! Her kommer vi til å legge inn bilder - og skrive litt om det vi ser og opplever! Turen skal bli aller mest morro, men også litt alvor! Vi skal til Oslo, Kiel, Sachsenhausen og til slutt Berlin, før vi vender hjemover igjen! Bli med på turen da vel.....

lørdag 11. juni 2011

Endelig.....
Nå er vi endelig på vei....til Berlin!!! Et år med masse jobbing og innsamling, til klassetur! Klassen har virkelig stått på for å komme i mål! En stund var noen litt i tvil....på om det virkelig var mulig, men se her...vi gjorde det!!! Vi kom i mål!

Vi møtte på skolen kl 22.00 i går kveld og kjører nå en alternativ rute til Oslo, på grunn av flommen som herjer nedover Gudbransdalen! På veien har vi allerede sett overflømte elver, på randen til å nå asfalten....men heldigvis, så er vi tørrskodd, så langt!

Vi har kjørt via Romsdalen, til Dombås, Hjerkinn og mot Folldal! Nå pauser vi litt på en øde bensinstasjon....og om litt skal vi fortsette turen ned til Østerdalen...og videre til Oslo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar